0-24 hívható
+36 30 645 3185

uzleti-terv-melyik uton

 
MELYIK ÚTON?
VÁLASSZA KI A LEGJOBB MEGOLDÁST
AMI ÖNNEK A LEGIDEÁLISABB LESZ AZ ÜZLETI TERV ELKÉSZÍTÉSÉHEZ

KATTINTS ÉS LÉPJ TOVÁBB


down-arrow

 

 

 

 


ÖN ELKÉSZÍTI, MI KONTROLLÁLJUK


Az Ön által elkészített üzleti tervet a pénzügyi és marketing szakértőink átnézik, és a hiányosságokra felhívják a figyelmét. Ezen kívül javaslatokkal, véleményekkel látják el  annak érdekében, hogy a szervezete, cége maximálisan tudja teljesíteni az üzleti terv elvárásait. A terv akkor van készen, ha a szakértőink zöld jelzéssel látják el, azaz megvalósíthatónak értékeli azt.

SABLONUKRA ÉPÍTI FEL


Az Economsol szakértője átad Önnek egy üzleti terv sablont, ami alapján Ön készíti el a tervet. Az Ön által elkészített üzleti tervet az Economsol szakértője ellenőrzi, és a hiányosságokra felhívja a figyelmet. Ezen kívül piros, sárga vagy zöld jelzéssel értékeli a tervezetet. Piros jelzés: gyakorlati megvalósításra alkalmatlan; Sárga jelzés: félkész üzleti terv; Zöld jelzés: gyakorlati megvalósításra kész üzleti terv.

SZAKÉRTŐINK ELKÉSZÍTIK ÖNNEK


Az üzleti terv elkészítését teljes mértékben az ECONOMSOL pénzügyi és és a WOIMS marketing szakemberei végzik. Minimálisan 4 személyes konzultáció szükséges a munka elvégzéséhez. A teljesen kész, számokkal alátámasztott, megvalósítást bizonyító adatokkal, számításokkal együtt kerül az üzleti terv átadásra.

 

 

 

 uzleti-terv-ut
   CÉLHOZ VEZETŐ ÚT

Az üzleti terv segítségével biztosak lehetünk abban, hogy az ötletünk megvalósítása során nem esünk csapdákba. Az üzleti terv feladata, hogy lemodellezze a cég működési folyamatait. A modellezés segít abban, hogy megtaláljuk az ideális utat amely az ötletünkből egy működőképes céget hoz létre.

 

 


 

 

 

 

MIT TARTALMAZ EGY JÓ

ÜZLETI TERV

A terv megvalósulásával kapcsolatos minden információra szükség van. A piac felderítésétől, a vevők, és szállítók
pontos feltérképezésétől kezdve a kockázatelemzésen át a cash flow és tőkeigény számításig mindent figyelembe kell venni, és a lehetőségek szerint értékelni is kell azokat.
Ha valami hiányzik, akkor nem lesz hihető a terv, és az azt jelenti, hogy még nincsen készen. 

 

 

0-24 hívható
+36 30 645 3185

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.